Bezoek ons op de Fitness en Wellness Top

F&W Top


Gemak dient de ondernemer

Samen meer bereiken
Als ondernemer heeft u op verschillende momenten vragen en uitdagingen. U wilt een efficiëntere en goedkopere financiële administratie, of u denkt na over zakelijke groeimogelijkheden.

Vanaf de start
Het starten van een eigen onderneming is vaak een belangrijke stap in iemands leven. Comped  denkt daarbij in elke fase me de klant mee, we begeleiden de ondernemer en voorzien ze van advies op maat. U kunt zonder meerkosten gebruik maken van onze diensten. Geen opstartkosten, geen opleidingskosten, gratis servicecontract en gratis updates. Dat is zorgeloos ondernemen! Zo probeert Comped starters een voorsprong te geven.

Samen bereiken we meer
“Een goede voorsprong kunnen wij onze bestaande relaties ook geven” zegt Edward Veluwenkamp, eigenaar en oprichter van Comped enthousiast. “Met de geïntegreerde apps bieden wij betaalbare toekomstgerichte in- en outdoor oplossingen. Er zijn  uitbreidingen die automatisch gratis worden toegevoegd voor alle klanten, waardoor u altijd up to date bent. Wij geven deskundig advies, denken met u mee en bieden een gratis servicecontract om op die manier samen meer te bereiken. Wij proberen u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. U onderneemt, wij doen de rest”.

Vrije tijd
Kost de administratie steeds meer tijd?  Bijvoorbeeld omdat de klant switcht van 2x naar 3x trainen per week, niet betaald of de incasso storneert? Bent u het financiële overzicht kwijt? U kunt dit traject uit handen geven en meer betalen! Maar waarom meer betalen terwijl de klant steeds meer wil voor zo min mogelijk geld.

Of wilt u als ondernemer bloeien? Meer grip op eigen tijd en omzet? Kies dan voor meer overzicht, gebruiksvriendelijke en betaalbare software, snelle en efficiënte administratie.

In drie gebruiksvriendelijke stappen maakt u de incasso en heeft u direct een totaalbeeld. Hierdoor bespaart u niet alleen geld maar houdt u —ook— tijd over! Wat gaat u met uw vrije tijd en het geld dat u overhoud doen?

Toekomst
Comped werkt aan naamsbekendheid. Onze naamsbekendheid danken we aan onze klanten en  verhogen we met onze website, etc. maar ook tijdens de beurs komen wij graag met u in contact.

Nieuwe toevoegingen
Ondernemers die vorig jaar klant zijn geworden en onze bestaande klanten willen wij bij deze bedanken voor het door hen in ons gestelde vertrouwen. Comped heeft het afgelopen jaar niet stil gezeten en we laten u graag –  onder het genot van een kop koffie –  de nieuw toevoegingen zien. Kunt u niet dan maken we graag een vrijblijvende afspraak.

Zorgeloos ondernemen
Eén aanspreekpunt bij vragen via de telefoon, mail of WhatsApp. Hierdoor wordt uw vraag negen van de tien keer direct beantwoord. “Klanten willen  antwoord wanneer zij bellen en dat is dan ook wat u bij ons kunt verwachten. Service zit bij de prijs in en dat vertellen klanten verder.”

Bedrijven komen verder met Comped
Bent u personal trainer of heeft u een team van medewerkers, wij helpen u graag en doen graag een stap meer. Met Comped heeft u één pakket voor het up to date houden van uw klantgegevens, het verwerken van de administratie en het  biedt overzichtelijk inzicht in de omzet. Maar Comped biedt meer zoals het online reserveren van een les via de app, het maken van trainingsschema’s, de agenda met automatische herinnering, urenregistraties en nog veel meer. Comped is van mening dat de software gebruiksvriendelijk, de administratie overzichtelijk en de service goed moet zijn. U kunt zonder meerkosten gebruik maken van onze diensten. Geen opstartkosten, geen opleidingskosten, gratis servicecontract en gratis updates. Dat is zorgeloos ondernemen!

     info@comped.nl      –     0548-613646