Personaltrainer

50 klanten vanaf € 0,76 per klant. Bij 50 of meer klanten daalt de prijs per klant.

Prijs inclusief opleiding en service contract.
Lees meer

Personaltrainer

50 klanten vanaf € 0,76 per klant. Bij 50 of meer klanten daalt de prijs per klant.

Prijs inclusief opleiding en service contract.
Lees meer

Personal trainer

Personal Trainer Software


Professionele Nederlandse software voor de personal trainer met goede service en meer. Snel en eenvoudig een nieuwe klant invoeren en de administratie regelen zonder dat u kennis heeft van boekhouden. Dat is zorgeloos ondernemen. Dat is de kracht van Comped.

Registratie
Ook op locatie (outdoor training) is het registeren van klanten een fluitje van een cent. Deze prettige manier van administratie doen zorgt er voor dat u een goed overzicht heeft over de bezettingsgraad van uw lessen welke u per klant kunt volgen.

App Online reserveren
Via de app maken klanten een afspraak met u. U geeft aan wanneer klanten een persoonlijke afspraak met u kunnen maken zodat klanten u kunnen boeken. De klantgegevens worden automatisch ingelezen. Geeft u groepslessen dan kunnen er ook groepen aangemaakt worden. Ook is het mogelijk dat klant2 een reserveafspraak boekt mocht de voorkeurtijd bezet zijn. Annuleert klant1 dan wordt klant2 automatisch geïnformeerd dat hij toch een afspraak kan plannen op de dag en tijdstip van zijn 1e voorkeur. Na reservering door klant2 wordt de reserveafspraak een definitieve afspraak. Klanten krijgen na reservering of annulering een bevestiging per e-mail.
Kan ik dit testen? Ja klik op: lees meer.


Agenda/planbord
Het planbord geeft een actueel overzicht van de gemaakte afspraken. Geeft u groepslessen dan ziet u direct hoeveel mensen zich hiervoor hebben aangemeld. U kunt ook zelf gemakkelijk afspraken toevoegen aan het reserveringssysteem. Een reservering/afspraak kan ingevoerd worden voor zowel een bestaande klant als iemand die nog geen klant is.

Managementinformatie
U heeft een goed inzicht, overzicht over de inkomsten en bezettingsgraad van de gegeven lessen.

Spiermassa en vetpercentage
Maar ook de leden die al goed bezig zijn fit te blijven hebben baat bij meetmomenten. De app laat o.a. spiermassa en vetpercentage zien. Zo kunt u hen nog beter begeleiden mocht de spiermassa te laag zijn en het vetpercentage te hoog. De klant ziet direct het resultaat in beeld. Zo stimuleert u hen gezond ouder te worden.

Trainingsschema
Iedere klant zijn eigen trainingsschema. Op een eenvoudige en makkelijke manier de keuze hebben uit honderden oefeningen per spiergroep of categorie en zo een persoonlijk schema maken. Eenmaal een schema aangemaakt, krijg de klant het automatisch in de mailbox of kan het geprint worden. Er komen nieuwe  oefeningen bij, hierdoor is er een gevarieerd aanbod.

Incasso
Met de gebruiksvriendelijke software voor personal trainers incasseert u, zonder boekhoudkennis, de betalingen. Automatisch en gratis regelen wij de omzetting van uw huidige Nederlandse rekeningnummers naar IBAN/SEPA.

Retentie-Klantenbehoud
U heeft invloed op de trainingsfrequentie van uw klant. Door het actief begeleiden van uw klanten weet u precies wat er speelt. U voorkomt hiermee blessures en de klant is blij met uw aandracht. Dit vertellen ze hun collega’s en vrienden. Met retentie volgt u actief de afwezigheid van uw klant. Uw klant pakt de draad van het trainen weer op en voelt dat hij weer fitter wordt, meer energie heeft en weer lekker in zijn vel zit.